Слідом за Белою Хадід: Рената Литвинова одягла сукню з золотими гілками на голому бюсті

Відома актриса Рената Литвинова вирішила повторити епатажний образ відомої американської моделі Белли Хадід.

Відома 24-річна супермодель Белла Хадід привернула до себе особливу увагу преси, коли з’явилася на червоній доріжці Каннського кінофестивалю в вельми провокаційному образі. Вона одягла кутюрне чорне плаття від бренду Schiaparelli. Чорна сукня-футляр відрізнялася дуже відкритим декольте, яке повністю оголило бюст моделі. Родзинкою образу стала масивна прикраса на шиї Белли – позолочене кольє на товстому ланцюзі з камінням, яке за формою нагадує легкі. Прикраса повністю прикривала зону декольте.

Відома актриса і режисер Рената Литвинова вирішила повністю повторити ексцентричний образ. Відповідний кадр з’явився в Instagram-Сторіс знаменитості.

Рената Литвинова повторила образ Беллі Хадід: скріншот Інстаграм-сторіз актриси
Рената Литвинова повторила образ Белли Хадід: скріншот Інстаграм-сторіз актриси

На знімку 54-річна Литвинова зображена в повний зріст в тому самому платті. Свій образ знаменитість доповнила модною укладкою з ефектом мокрого волосся і легким макіяжем в природних тонах.

Відомо, що зараз Рената Литвинова знаходиться в Парижі. Знаменитість відвідує модні покази Haute Couture. Ексцентричний образ актриса вибрала для одного зі світських заходів.

Нагадаємо, Рената Литвинова – радянська і російська актриса театру і кіно, кінорежисер, сценарист, телеведуча. Крім акторської і режисерської робіт, Литвинова відома як телеведуча декількох програм про моду.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.