Як Ірина Федишин відкривала для себе купальний сезон (Відео)

Так нещодавно Ірина Федишин розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона відкриває зі своєю сім'єю пляжний сезон.

Половина літа вже пройшла. Люди ходять на пляж у вихідні або поїхали відпочивати на море. В Україні стоїть неймовірна спека і більшість рятуються від спеки у вихідні дні біля води. Поплавати та освіжитися – це те, що необхідно людині в цю літню пору. Звичайно краще відпочивати зі своєю сім’єю або коханою людиною.

Хоча спекотна погода стоїть вже давно, деякі ще не почали пляжний сезон. Їх можна зрозуміти – робота, робота і ще раз робота.
Правда деякі представники шоу-бізнесу можуть поєднувати роботу і відпочинок на Мальдівських островах або в Мексиці. Як це їм вдається – секрет, але факт залишається фактом.

Так нещодавно Ірина Федишин розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона відкриває зі своєю сім’єю пляжний сезон. Звичайно, постійні концерти та відрядження не дають їй можливість піти на берег річки або в басейн. Але ж так іноді хочеться просто відпочити разом з сім’єю.

Ірина Федишин з сім’єю

А зараз є невелике вікно з часу і можна дозволити собі разом з сім’єю відкрити пляжний сезон і вдосталь накупатися.
Як завжди, в Ірини Федишин прекрасна фігура.

Виглядає вона бадьоро і радіє життю. Прозора, чиста і прохолодна вода дає можливість освіжити своє тіло в цю спекотну пору року.

Ірина Федишин наділу великі темні сонцезахисні окуляри, які їй дуже йдуть. Зайве сонце на обличчя їй не потрібно. Адже потім зморшки прибирати досить проблематично. Хоча засмагле обличчя, теж має виглядати привабливо.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?