(Відео) Алла Пугачова піснею “Ти Моя Любов Остання ” зачепила глядачів за душу!

Прослухайте пісню, вдумайтеся в слова, подивіться на вираз обличчя Алли Пугачової та вам стане все зрозуміло про любов!

Любов, яка вона буває? Різна – щаслива і нещасна, добра і зла. Якщо почуття взаємні, то людина радіє і кожну хвилину хоче перебувати з коханою людиною.

Але якщо любов безмовна, тоді настає ніч в душі та закоханий не знає, що робити. Він не розуміє, чому на його високе почуття немає відповіді. Молоді люди губляться в здогадах, як і коли вони щось пропустили та чому їх не люблять, а іншу людину полюбили. І начебто він навіть не такий симпатичний, добрий чи сміливий як ти.

З роками приходить розуміння, що таке любов і чому вона не завжди взаємна. Відповідь проста, і він лежить на поверхні. Просто вас не люблять, чи не пробігла іскра між вами. Деякі вчені називають це хімією почуттів. Якщо ви не подобаєтеся своєї коханої або своєму коханому, не втрачайте час на те, щоб домогтися любові. Не потрібно витрачати фінанси, нерви, здоров’я і найголовніше час.

Тільки час має цінність – через багато років марно втрачених це може зрозуміти тільки людина, яка відчула це на собі.

Алла Пугачова

Алла Пугачова це розуміє. Вона цінує свою останню любов, яка їй дала Всесвіт. І коли розумієш, що це напевно остання любов, то починає щемить серце і плакати душа.

Алла Пугачова своєю піснею “Ти Моя Любов Остання” емоційно, душевно і з особливими нотками жалю в голосі так заспівала, в залі не залишилося жодної людини, яку б не зачепила ця пісня.

Прослухайте пісню, вдумайтеся в слова, подивіться на вираз обличчя Алли Пугачової та вам стане все зрозуміло про любов!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.