(Відео) Філіп Кіркоров і Алла Пугачова: чому у них нічого не вийшло?

Що далі було і все-таки чому у Філіпа Кіркорова з Аллою Пугачовою нічого не вийшло, ви можете подивитися на відео нижче.

Чому люди закохуються? А чому не залишаються разом і потім розбігаються. Це напевно не знає ніхто, навіть вони самі.
Більшість представників шоу-бізнесу з різних причин сходяться і розходяться.

Багатьох шанувальників Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова цікавить питання, чому у них нічого не вийшло ні зірки розлучилися?

Але ж так все добре починалося. Алла Пугачова разом з Філіпом Кіркоровим приїхали на дачу до її колишнього чоловіка. Так вони звикли зустрічати весну. Якщо подивитися на гостей, то тут зібрався весь бомонд Москви. Гості сиділи за столами та пригощалися. Колишній чоловік Алли Пугачової виголосив тост. І звичайно він був призначений примадонні. Після тосту він поцілував Аллу Борисівну.

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Гості помітили як незручно себе почуває Філіп Кіркоров. Щоб відволіктися Філіп наливає собі чарку горілки. Гості сміються і пригощаються з рясно накритих їжею столів. У повітрі витає інтрига. Гості думають, що Алла Пугачова оголосить про весілля з Філіпом Кіркоровим. Один тільки Якубович не може нічого зрозуміти.

Він підходить до Алли Пугачової вітає її та каже, що нічого не розуміє і після починає цілувати Аллу Пугачову в губи. Філіп мовчить і за всім цим спостерігає. Гості оваціями зустрічають поцілунок Якубовича.

Що далі було і все-таки чому у Філіпа Кіркорова з Аллою Пугачовою нічого не вийшло, ви можете подивитися на відео нижче.

А ви як думаєте в чому причина, що в Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова нічого не вийшло і вони розбіглися?

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.