(Відео) Бліц-опитування: Дан Балан приголомшив своїми відповідями про жінок

Хочете дізнатися всю таємницю особистого життя Дана Балана? Тоді обов'язково подивіться відео нижче.

Людей завжди цікавлять як живуть їхні кумири. Особливо які у них стосунки з коханими та дітьми. Це природно, адже завжди хочеться знати всі таємниці їхнього життя.

Особливо багатьох цікавить мачо Дан Балан. У цього харизматичного співака завжди є якась таємно. І люди хочуть знати все про нього. Протягом тривалого часу Дан Балан асоціювався з Тіною Кароль. Всі ЗМІ та їхні прихильники були заінтриговані – коли вони одружаться. Очікування затяглося, і досі ніхто не вийшов заміж і ніхто не одружився їх цієї пари.

Дан Балан і Тіна Кароль

Ходили найнеймовірніші слуги про їхні стосунки. Багато хто навіть говорили, що у них є спільна дитина. Але ЗМІ так і не змогли докопатися до істини.
Якщо не Тіна Кароль, то хто ж його обраниця? Все покрито мороком.

Нещодавно у Дана Балана був бліц-опитування. Питання на ньому задавалися найнесподіваніші та досить прямі. Питали, коли у нього останній раз були близькі стосунки з жіночою статтю. Також цікавило питання чому Дан Балан постійно розлучається з дівчатами та досі не зробив свій вибір. І найголовніше чому він не одружився.

Цікаві припущення про Тіну Кароль висловили шанувальники Дана Балана. Вони зробили сміливе припущення, що Дану Балану подобається Тіна Кароль, тому, що вона схожа на його маму.
Можливо це і так.

Хочете дізнатися всю таємницю особистого життя Дана Балана? Тоді обов’язково подивіться відео нижче. Воно дасть вам відповіді на майже всі запитання з приводу дівчат співака.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.