Аліна Гросу кардинально змінила імідж і створила конкуренцію Насті Каменських: “Неймовірно красива”

Аліна Гросу любить експериментувати зі своєю зовнішністю і часто дивує шанувальників зміною іміджу.

Аліна Гросу – відома українська співачка і актриса, яка почала свою зоряну кар’єру ще у віці 4 років. Тоді Аліна була маленькою і веселою дівчинкою з завзятими піснями. Зараз же Аліна – фатальна блондинка з яскравою зовнішністю і провокаційним репертуаром.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу виросла – фото співачки у всій красі

Артистка любить експериментувати зі своєю зовнішністю і приміряти різноманітні образи. Результатами своїх експериментів дівчина ділиться у своєму мікроблозі в Інстаграм.

Так, нещодавно Анила оприлюднила нове фото, де продемонструвала свою нову зачіску. Артистка приміряла перуку з довгим, кучерявим волоссям.

Варто зазначити, що така зачіска дуже йде Аліні. Це помітили і її шанувальники.

“Красуня”, “Дуже йде”, “Аліса в країні чудес”, “Дуже мила”, “Ти найкраща, найкрасивіша”, “Лялечка”, “Тобі дуже йде така довжина волосся і кучерики”, “Ти схожа на витвір мистецтва неповторна і безцінна. “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, не так давно Аліна Гросу представила публіці свого нового коханого. Це старший на 12 років російський актор Роман Полянський. Як виявилося, вони почали зустрічатися буквально відразу після розставання Аліни з її першим чоловіком Олександром Комкова, з яким вона прожила в офіційному шлюбі всього півроку.

Аліна Гросу
Аліна Гросу та Роман Полянський

Більше про те, як змінювалася Аліна Гросу на 20 років на сцені дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.