(Фото) Маша Єфросиніна на новому шоу “Маскарад ” зачарувала шанувальників

Так нещодавно Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала в новому аутфіт. Починаються знімання нового шоу "Маскарад".

Іноді шоу привертає так багато глядачів та учасників, що коли воно закінчується, то його продовження очікують не тільки глядачі, але і самі учасники. Згадайте свої найкращі шоу, від яких вас не можна було відірвати.

Кожен день ви з нетерпінням чекали як в цьому сезоні виступлять ваші кумири, хто займе перше місце, щоб пробитися в фінал? І коли ваш кумир займає перше місце, як ви щасливі, що не помилилися в ньому. Але якщо він не зайняв навіть призове місце, то природно винні судді, а хто ж ще?

Машу Єфросиніну часто запрошують в різні передачі та шоу. Вона завжди підтягнута і в чудовому настрої. Найголовніше, що Маша Єфросиніна вибирає стильний одяг, які їй дуже йдуть. Багато її шанувальників копіюють ці наряди та намагаються наслідувати їй.

Так нещодавно Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала в новому аутфіт.
Починаються знімання нового шоу “Маскарад”. Все нове і незвичайне завжди подобається Маші Єфросиніної та вона вже скучила за роботою в такому амплуа.

Як написала сама Маша Єфросиніна під фотографією, що вона дуже рада, що їй пощастило з командою і членами журі.
Це найголовніше, щоб поруч були тямущі люди та відносини в команді були відповідні. А журі, щоб справедливо судили та об’єктивно вибирали переможця. Це важко, але якщо журі професійні, то і присудження першого місця буде правильне.

А як вам новий аутфіт Маші Єфросиніної? Сподобався?

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.