Архівне фото дружини Олега Винника Таюне вразило публіку: “Час попрацював”

У Мережі з'явилося архівне фото головного вовка країни Олега Винника та його таємної дружини Таюне, яке вразило публіку.

Відомий український артист Олег Винник створив собі сценічний образ самотнього холостяка, навколо якого сформувалася величезна армія прихильниць. Щоб не руйнувати цей образ, співак тримає в секреті своє особисте життя. В інтерв’ю співак зізнається, він щасливий у шлюбі, але при цьому ім’я своєї дружини він не називає.

Брутальний Олег Винник в обтягуючих джинсах запалив на концерті в Дніпрі
Брутальний Олег Винник підтримує статус самотнього вовка

Однак шанувальники впевнені, що його дружиною вже багато років є його бек-вокалістка Таюне. Більш того, українські журналісти побували в рідному селі Олега Винника, де сусіди повідомили, що Винник з Таюне одружилися ще в 90-і роки і час від часу вони разом приїжджають на свою малу батьківщину.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і його ймовірна дружина Таюне

Нещодавно на одній з фан-сторінок в Інстаграм Таюне з’явилося дуже рідкісне архівне фото. На знімку Олег Винник зі своєю можливою дружиною позували в колі друзів.

Архівне фото Олега Винника і Таюне
Архівне фото Олега Винника і Таюне

Шанувальники артистів тепло відреагували на архівний знімок. Багато відзначили, що відразу не впізнали Таїсію Сватко на фото, так як вона дуже змінилася з тих часів.

“Це дійсно Тая? Я її не впізнала. Звикла, що вона раніше була з коротким волоссям “,” Таїсію тут не впізнати, але їй дуже йде “, – пишуть коментатори.

Більше про таємну любов Олега Винника і Таюне дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.