(Відео) Одкровення Камалії: що вона готує з української кухні для Захура

Подивіться відео нижче і дізнаєтеся які ще питання ставили Камалії та її чоловікові Захура.

Які страви і як часто готують дружини своїм чоловікам? Різні та частота приготування залежить від часу і настрою дружини.
Звичайно у кожної господині є певні рецепти страв, які любить чоловік. Це вже перевірені роками улюблені страви. І так як готує улюблена дружина, практично ніхто не може приготувати, хіба, що її мама. Адже дочку завжди вчать мами як готувати.

Нещодавно Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона в гостях передачі “Сніданок з 1 + 1”.
Провідні запросили Камалію і її чоловіка Захура. Поставили на стіл пиріжки та задали Захура питання, що і як часто готує йому Камалія, особливо українські страви. Жартома чи всерйоз Захур сказав, що вони з Камалією одружені вже 20 років і вона напевно 20 раз готувала. Камалія посміхнулася і пояснила це відсутністю часу і тим, що у них мама любить готувати.

Следующи цікавим питанням до Захура, був: “Як він відпустив одну Камалію без нього у відпустку? Як часто він дзвонив їй щодня?” На що Захур вже з гумором відповів, що він до Камалії приставив два Джі Пі Ес – це діти. Всі розсміялися.

Камалія і Захур

Камалія розповіла, що це не перший її відпочинок в Україні. Крім того, що вона недавно відпочила у себе на Батьківщині в Чернігівщині, вони також відпочивали в Одесі та Буковелі.
Але найкращий відпочинок у неї був на Батьківщині. Справа в тому, що у зв’язку з карантином, Камалія з сім’єю довго не навідувався своїх батьків і близьких родичів. На цей раз вони всі зібралися, посиділи, поспілкувалися. Всім було цікаво дізнатися більше один про одного.

Подивіться відео нижче і дізнаєтеся які ще питання ставили Камалії та її чоловікові Захура.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.