Лідія Таран показала 13-річну дочку від Доманського: виглядають як сестри

Українська телеведуча Лідія Таран розчулила Мережу зворушливим знімком з 13-річною дочкою.

43-річна зірка “плюсів” Лідія Таран є не тільки відомою телеведучою, а й турботливою мамою. Єдиній дочці Лідії Василині вже 13 років. Дівчинка народилася в цивільному шлюбі Лідії Таран та Андрія Доманського.

Лідія і Андрій прожили разом 5 років. Їхні стосунки почалися дуже бурхливо, але так само бурхливо і несподівано закінчилися. Доманський кинув Таран і дочку заради іншої жінки.

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото
Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото

Незважаючи на те, що Лідія Таран – публічна особа і дуже активно веде свої соціальні мережі, свою дочку вона дуже рідко показує на публіку. Однак нещодавно телеведуча порадувала своїх шанувальників дуже зворушливим знімком з дочкою. Лідія опублікувала 2 фотографії, зроблені в одному і тому ж місці, але з різницею в 7 років. На першому – Лідія позує з 6-річною Василиною, другий – зроблений в наші дні.

Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран з дочкою Василиною

“Він не змінився. Тільки ми з малою, та й то – зовсім трошки) між фотками 7 років, знайди стільки ж відмінностей, а ще промені абсолютного щастя вам від нас в стрічку. І трохи сонячних опіків “, – підписала знімки Лідія Таран.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Василина виросла справжньою красунею, а Лідія з роками стала краще.

“Милуюсь вашою дочкою”, “Ви ще краще стали”,  “Лідочка, ви не змінюєтеся, красуня завжди), Василина підросла”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.