Юлія Висоцька розважається в купальнику, поки її дочка лежить в лікарні: “Життя триває?”

Телеведуча і блогер Юлія Висоцька проводить літо на повну. Вона регулярно публікує у себе в Інстаграм знімки з відпочинку.

Вона викладає барвисті знімки, де в геолокації вказує Венецію. Це означає, що зараз дружина кінорежисера Андрія Кончаловського відпочиває, і зовсім не займається домашніми справами.

“А хороша сьогодні погода, не жарко “,

– розповіла Юлія, ілюструючи черговий момент зі своєї відпустки.

Жінка виклала в Інстаграм-профіль знімок, де вона дивиться на річку вдалину. На ній надітий купальний костюм (або літній сарафан) ніжного кремового кольору, а обличчя закривають сонцезахисні окуляри. Волосся недбало зібрані в пучок.

Ось що пишуть коментатори:

  • Юля, яке гарне плаття
  • Юлія, Італія Вам до лиця!
  • Вона повітряних і легко, з келихом легкого вина … оповита тіло сарафан, а вітерець особа тріпав
  • Ідеальна фігурка, Юля!

Нагадаємо, такі розваги Юлія Висоцька дозволяє собі паралельно з тим, як її єдина дочка знаходиться в стані коми вже восьмий рік. У такий стан вона потрапила ще в 2013 році, коли все сімейство відпочивало у Франції.

Вони потрапили в ДТП на одній з гірських доріг – за кермом перебував Андрій Кончаловський, який не впорався з керуванням автомобіля. Всі залишилися цілі крім 13-річної дівчинки Маші. Вона бореться за життя до сих пір, але лікарі вже взагалі не дають їй шансів.

Андрій Кончаловський і його дружина довгий час зовсім не давали коментарів з приводу цієї болючої теми, проте одного разу кінорежисер розповів, що сенс їх з дружиною життя – поставити на ноги свою дочку, яка постраждала в ту фатальну катастрофу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.