Наташа Корольова в чорному міні припала до натурального блондина Баскова і ще одного чоловіка (ФОТО)

Наталя Корольова - співачка, якій на даний момент 48 років. Однак вона виглядає як молода дівчина, яка ще задасть жару на вечірках.

Про її внутрішньої і зовнішньої молодості кажуть сміливі наряди, якими дружина Тарзана демонструє всю красу своєї фігури. Нещодавно Наташа стала званої гостею на святкуванні Дня народження композитора Ігоря Крутого. Звідти жінка опублікувала багато фотографій, одна з яких вельми провокативна.

Там Наташа Корольова не з своїм чоловіком Тарзаном. Жінка притулилася до Миколи Баскова з одного боку, і до Льву Лещенко з іншого боку. За цю фотографію її неоднозначно коментували прихильники.

Наталя Корольова зі Львом Лещенком та Миколою Басковим на тусовці Ігоря Крутого (ФОТО)

“Прекрасний вечір! У Крутий компанії на Крутому дні народження у маестро Крутого “, – підписала фотографію в соціальній мережі Інстаграм Наташа Корольова.

  • Ось що в коментарях співачці пишуть шанувальники:
  • Наташа копія мами, клоун!, – пише користувач з ніком cucurbitta19
  • Наташа, такого вогню в очах немає ні у кого. Ви неймовірна. Дякую за вашу енергію !!, – пише користувач з ніком veronikawaydick
  • Який Лев Лещенко молодий і стрункий, – пише користувач з ніком bandeevalarisa
  • Лев Лешенка прекрасний як завжди, – пише користувач з ніком gamidgamidov792
  • Наташа копія своєї мами, – пише користувач з ніком lanariga37

Цікаво, що на таку значущу подію Наташа Корольова прийшла без чоловіка. Де в цей час був улюбленець жінок Тарзан – невідомо. Однак шанувальники вже встигли заговорити про те, що між подружжям пробігла якась чорна кішка. Ходять чутки, що танцюрист навіть взявся за старе – став розважатися з молоденькими дівчатами.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.