На якому літаку Ірина Федишин встигає на всі концерти по Україні (Фото)

Ірина Федишин розповіла, що звичайно літаком добре прилетіти та це робиться швидко, але через негоду концерт може зірватися.

Як в Україні люди потрапляють в те місце куди їм необхідно? По різному. Деякі пересуваються на своєму автомобілі, інші використовують автобус або поїзд. Певна кількість людей добираються до місця призначення літаком. А деякі пішки!
Залежно від фінансового стану людини та терміновості.

А як потрапляють на свої концерти представники шоу-бізнесу?
Те ж по-різному. Але їм необхідно з собою везти цілу команду, обладнання та багато речей, в тому числі одяг. Найголовніше приїхати на місце, де буде проводитися концерт заздалегідь і все підготувати. А якщо кілька концертів потрібно давати в короткий проміжок часу в різних місцях нашої країни? Як при цьому вчинити, щоб скрізь встигнути?

Нещодавно Ірина Федишин розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаву фотографію, яка відповідає на це питання. Виявляється вона, встигає на всі заплановані концерти за допомогою авіації. На фото видно як Ірина Федишин стоїть на тлі невеликого літака. Звичайно всю команду таким літаком разом з обладнанням не перевезеш, але самій співачці звичайно можна швидко потрапити куди необхідно.

Ірина Федишин розповіла, що звичайно літаком добре прилетіти та це робиться швидко, але через негоду концерт може зірватися. Так нещодавно у неї на одному із запланованих концертів зірвало вітром дах сцени. І пішов сильний дощ. Концерт не відбувся, а вона тільки змогла сфотографуватися з прибулими глядачами.

Але все одно Ірина Федишин планує виступити перед ними на сцені найближчим часом.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.