Як виглядала Таїсія Повалій до численних пластичних операцій: була іншою людиною

Відома українська співачка Таїсія Повалій неодноразово удосконалила свою зовнішність. Раніше артистка виглядала зовсім інакше.

Народна артистка України Таїсія Повалій завжди захоплювала шанувальників розкішними сценічними нарядами, пишними зачісками і яскравим макіяжем. Жіночність і елегантність – головні родзинки всенародної улюблениці.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Однак час нещадний і з віком природна краса починає в’янути. Від зморшок і першого сивого волосся нікому не вдалося втекти. Однак сучасна косметологія і пластична хірургія сприяють бажанням жінок продовжити молодість хоча б на кілька років.

Зараз Таїсії Повалій 56 років і щоб хоч трохи продовжити молодість співачка вдається до різних косметичних процедур і пластичної хірургії.

Однак шанувальники відзначають, що Повалій занадто сильно захопилася пластикою і тепер її важко впізнати. Якщо порівнювати Таїсію Повалій зараз і на початку кар’єри – це 2 різні людини.

Таїсія Повалій на початку кар'єри і зараз
Таїсія Повалій на початку кар’єри і зараз: до пластики співачка виглядала інакше

Фахівці в галузі пластичної хірургії кажуть, що Таїсія збільшувала губи, робила вилиці, підборіддя і не один раз підтягувала шкіру обличчя. Сама ж артиста не коментує свою зовнішність і не говорить і проведені операції.

Якщо порівняти фотографії артистки в молодості і зараз, то видно, що артистка переробила себе.

Повалій в молодості і зараз
Повалій в молодості і зараз: до пластики співачка виглядала інакше

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.