Намагається повернути молодість: співачка Наталія Могилевська показала рідкісне фото “як з дев’яностих”

Українська артистка Наталя Могилевська - завжди молода і приваблива. Але час йде, зовнішність змінюється. А кожній жінці завжди хочеться виглядати трохи молодше, ніж вона є насправді.

Ось і Наталя Могилевська публікує знімки, які виглядають як з дев’яностих.

Один такий з’явився у неї на сторінці в Інстаграм-профілі.

На знімку неймовірно красива українська співачка і продюсер позує в плаття з рівномірними добре укладеними кучерявими волоссям.

На її обличчі легкий макіяж, який лише підкреслює натуральну красу знаменитої артистки.

Відзначимо, недавно Наталя Могилевська відсвяткувала свій 46-ій День народження. Спеціально до цієї дати знаменита співачка схудла, тому шанувальники зробили їй величезну кількість компліментів.

Якщо проаналізувати її Інстаграм-знімки за останні кілька місяців, то віддані шанувальники зрозуміють – Наталя Могилевська і справді покращала за останній час.

Наталя Могилевська в рожевому брючному костюмі прогулялася по Києву
Наталя Могилевська в рожевому брючному костюмі прогулялася по Києву
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська поділилася рецептом паски
Наталя Могилевська

Нагадаємо, що в 1995 році Наталя Могилевська почала сольну кар’єру естрадної співачки. У цьому їй допоміг поет-пісняр Юрій Рибчинський. З’явилися перші хіти – “Дівча з волоссям кольору лілій “, “Пролісок “, “Єрусалим “. Співачка стає дипломанткою фестивалю “Червона Рута ” і отримує першу премію на фестивалі “Слов’янський Базар “.

У серпні 2004 року співачка виходить заміж за київського бізнесмена Дмитра Чалого. Як весільний подарунок Наталія Могилевська записує пісню “Полюби меня такой … ” і знімає на неї кліп. Цю подію можна вважати вирішальним, адже це був один з перших піків, один з перших серйозних злетів в її музичній кар’єрі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.