(Відео) Мрія Алли Пугачової збулася: сад з плетистими трояндами, не такий, як у Валентина Юдашкіна

Алла Пугачова іноді сидить в трояндах на кріслі та відпочиває. Слухає спів птахів і дивиться на чарівні троянди, і вдихає їх аромат.

Багато людей люблять квіти та не тільки у вазі. Особливо мати гарний вигляд квіти в саду і навіть в городі.
Жінки без розуму від красивих і ароматних квітів, та й не тільки жінки. Чоловіки, також люблять квіти та деякі навіть доглядають за ними на своїй земельній ділянці.

Вони зачаровують і підіймають настрій. А вранці ви виходите в сад і милуєтеся тієї незабутньої красою. Уявіть ту ж картину коли пройде невеликий дощ і крапельки дощу залишилися на листі та пелюстках троянд.
Троянди звичайно вважаються одними з найкрасивіших квітів. Їх розводять багато домогосподарки та хваляться ними.

А як ви думаєте у представників шоу-бізнесу є час доглядати у своєму саду або біля будинку за квітами? У більшості звичайно немає такого часу. Вони наймають садівників і ті упорядковують сад і доглядають за квітами.
Але є і такі зірки, які люблять возитися з квітами та найголовніше це їм подобається.

Алла Пугачова

Так Алла Пугачова на своєму каналі ютубі, розмістила відео, на якому розповідає своє бачення кольорів і зокрема про троянди. Алла Пугачова порівняла свій сад з садом Валентина Юдашкіна і констатувала, що у нього все рівненько, все підстрижені та виконано в європейському стилі.

Але вона хотіла не такий, а просто природний з кучерявими трояндами. Це була її давня мрія. І ця мрія збулася. Тепер Алла Пугачова іноді сидить в трояндах на кріслі та відпочиває. Слухає спів птахів і дивиться на чарівні троянди, і вдихає їх аромат.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.