Внучка Софії Ротару наважилася без дозволу бабусі показати недитяча декольте (ФОТО)

Внучка Софії Ротару її тезка - Соня. Прізвище дівчинка носить Євдокименко - це прізвище батька Руслана.

Дівчинка з дитинства знаходиться під пильною увагою преси і шанувальників. Адже бабуся – не просто улюблена родичка, а зірка першої величини. Тому і вести себе на публіку потрібно стримано, не даючи приводів себе обговорювати або виставляти в негативному світлі.

Але чим старше стає Соня, тим більше стає зрозуміло – вона сама собі багато дозволяє. Наприклад, викладати викликають фотографії, зробивши основний акцент інстаграм-громадськості на переваги свого тіла.

Дівчина одягнена в білу кофточку з відкритим бюстом. У неї на руках золоті прикраси, а волосся недбало покладені в сторони.

Відзначимо, Софія Євдокименко на “постоянка ” живе в США. Там у неї шикарна модельна кар’єра, яку дівчина тільки покращує завдяки своїй колоритній українській красі.

Бабуся Соні не проти, щоб та пішла по її стопах. Євдокименко навіть колись співала на сцені, і у неї непогано виходило, проте робити це напрямок справою всього свого життя внучка легендарної артистки поки не поспішає. Але і не виключає, що стане “другий Софією Ротару “.

Також додамо, що Софію Михайлівну Ротару активно обговорюють на предмет того, що вона нібито робить омолоджуючі операції. Однак концертний директор артистки зізнався – природній красі сприяє правильне харчування овочами з власного городу і мінімум косметики.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.