Тільки після пластики: нове обличчя Ані Лорак не відразу впізнали шанувальники

Співачка Ані Лорак виклала в Інстаграм-профіль знімок, на якому її просто не впізнали шанувальники - створюється враження, ніби вона зробила пластику.

Селфі співачка зробила в машині. У неї злегка закручені волосся, які укладені рівномірно на плечі. На обличчі завдано природний макіяж, який підкреслює натуральну красу української співачки.

“Всім гарного затишного вечора в колі улюблених людей “,

– написала Лорак.

Шанувальники запідозрили, що артистка мчить на зустріч зі своїм коханим. Імовірно, це Мурат Налчаджиоглу – колишній чоловік, якого Кароліна через кілька років після зради все ж таки зважилася пробачити.

У всякому разі, на передачу Бориса Корчевніковим Ані Лорак зізналася, що Мурат вибачався, і хотів спокутувати свою провину. Був час, що навіть придумував дурні відмазки, і говорив що це не він, і що він переплутав ту жінку з Кароліною.

Так чи інакше, Лорак вирішила пробачити Мурата Налчаджиоглу, тому що у них є спільна дочка, і вони б не хотіли травмувати її психіку своїми розбірками.

Ані Лорак запідозрили в пластиці

Якщо повернутися до фотографії в машині, то багато шанувальників небезпідставно припустили, що Лорак зробила собі пластику. По-перше, у неї явно змінився погляд. Звичайно, може бути це і ефект або фільтр, але зміни помітні. Також посмішка стала більш білою, що говорить про те, що співачка, швидше за все, поставила собі штучні зуби.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.