(Фото) Нові образи Потапа і Юрія Горбунова: ви їх ні за що не впізнаєте!

Нещодавно Потап на своїй сторінці в інстаграм розмістив фотографію, де він з Юрієм Горбуновим практично невпізнанні.

Юрій Горбунов та Потап вирішили перевтілитися в інших людей. Для цього необхідний правильно загримуватися і відповідну надіти одяг. Найголовніше, щоб одяг відповідав персонажу, якого ви хочете зіграти.

Театральний грим – це практика малювання, поліпшення або зміни особи, волосся і тіла актора за допомогою косметики, пластичних матеріалів і інших речовин

Актори давно використовують грим в театрі не тільки для того, щоб виглядати якомога краще і перетворити свою зовнішність, але і для того, щоб їх побачила і впізнала вся публіка. Наскільки добре видно актор, залежить від відстані між актором і найдальшим глядачем, а також від кількості доступного світла. Відстані розмивають риси обличчя і надзвичайно ускладнюють впізнавання акторів для глядачів.

Неможливо сказати, коли перший актор намазав особа фарбою, намагаючись зробити свій виступ більш ефектним. Деякі стверджують, що Феспіс, перший актор, який вийшов з хору грецького театру в VI столітті до нашої ери, намазав обличчя білим свинцем і червоною кіновар’ю.
Можливо, він і зробив це, але дуже великі розміри деяких грецьких театрів (вміщають до 15 000 глядачів) зробили використання масок більш практичним рішенням.
Маски не тільки дозволяли акторові грати більше однієї ролі, але і їх великі розміри та перебільшені риси обличчя також дозволяли глядачам визначати роль актора на відстані.

Багато поліпшення в техніці макіяжу були розроблені в першу чергу для фільмів і телебачення, а потім були швидко прийняті в західному театрі. Наприклад, сильно змінилися театральні перуки, на яких колись була смуга шовку.

Знаючи все це Потап і Юрій Горбунов одяглися, надягли перуки, зробили макіяж відповідний і їх тепер не впізнати. Вони як би інші люди стали.
Так нещодавно Потап на своїй сторінці в інстаграм розмістив фотографію, де він з Юрієм Горбуновим практично невпізнанні.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.