Ольга Сумська з’явилася на червоній доріжці з молодшою дочкою: “Мама красуня, а дочку одягли, як опудало”

Українська актриса Ольга Сумська разом з молодшою дочкою Ганною з'явилася на Одеському кінофестивалі.

54-річна Народна артистка України Ольга Сумська приїхала на головний фестиваль національного кіно – Одеський міжнародний кінофестиваль разом зі своєю молодшою дочкою 19-річною Ганною.

Знімками з червоної доріжки Сумська поділилася в своєму Інстаграм-блозі. Для виходу в світ Ольга вибрала довге ніжно-блакитне плаття з великим квітковим принтом власного дизайну. До слова, Сумська ще в 2019 році презентувала власний бренд жіночої RIDNA. Вартість вбрання від Ольги Сумської варіюється від $ 500 до $ 1 тис.

Дочка Ольги Сумської Ганна була одягнена в блакитну, довгу сукню вільного крою.

Шанувальники Сумської тут же почали коментувати її образ і відзначили, що 54-річна актриса виглядає більш стильно, ніж її 19-річна дочка.

“Вибачте мене за критику, але … Ви виглядаєте молодше дочки. Наряд зовсім не підходить їй. Збільшує і старить. Не псуйте дівчинку “,” Мама красуня, а Аню одягли як опудало, хоча дуже красива дівчина “,” Ольга, ви завжди така елегантна, що ж дочку так підставили? “, – пишуть коментатори.

До
Коментарі фоловерів

Нагадаємо, Анна – молодша дочка Ольги Сумської, яка народилася в шлюбі з Віталієм Борисюком. Дівчинка вирішила піти по стопах своїх батьків і після закінчення школи в 2019 році вступила в в кращий театральний ВНЗ країни – Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?