“У Насті всі ноги в синцях “: шанувальники схвильовані станом здоров’я Насті Каменських

Український телеведучий Юрій Горбунов поділився спільним фото з Потапом і Настею Каменських. Знімок викликав питання у шанувальників.

На минулих вихідних Юрій Горбунов та Катя Осадча влаштували у себе вдома вечірку baby shower. Це свято, яке влаштовується напередодні народження дитини. Майбутні батьки запрошують близьких друзів і родичів на вечірку, а вони дарують подарунки для майбутнього малюка.

До
Катя Осадча на вечірці baby shower

На свято до Горбунову і Осадчої прийшли їхні близькі друзі і куми Потап і Настя Каменських. Нещодавно Юрій Горбунов оприлюднив спільне з ними фото, яке було зроблено на вечірці.

Знімок викликав багато запитань у фоловерів. Користувачі Мережі відзначили, що незважаючи на те, що Юрій Горбунов на 10 років старше Потапа, вона виглядає молодше і свіже, ніж Олексій.

Також багато хто помітив, що у Насті Каменських чомусь всі ноги в синцях.

“А звідки у Насті на ногах синці?”, “У Насті ноги в синцях?”, “10 років різниця в віці у Юрія і Потапа, а яка різниця в зовнішності”, “А ноги у Каменських капець”, “Насті вже давно самій стати мамою “, – пишуть коментатори.

До
Коментарі фоловерів під знімком, який опублікував Горбунов

До слова, Юрій Горбунов та Катя Осадча НЕ розсекретили стать майбутньої дитини. Однак шанувальники сподіваються, що у зоряного подружжя народиться дочка, про яку вони давно мріяли.

Нагадаємо, зараз Юрій Горбунов та Катя Осадча виховують 4-річного сина Івана. Також у телеведучої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.