Леся Нікітюк показала, як виглядає вранці: тепер зрозуміло, чому від неї чоловіки сахаються

Відома телеведуча Леся Нікітюк розсмішила публіку новим знімком в своєму Інстаграм-блозі.

Леся Нікітюк – одна з найвідоміших українських телеведучих. Вона стала справжньою народною улюбленицею завдяки своєму іскрометному почуттю гумору, простоті і щирості. На її рахунку участь в таких телепередачах як “Орел і решка”, “Лемаршрутка”, “Хто проти блондинок”, “Хто зверху” і інші.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк- одна з найвідоміших і затребуваних телеведучих України

Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де ділиться з шанувальниками свіжими фотографіями і моментами з життя. У своєму блозі Леся не боїться здатися смішною і показує себе такою, якою вона є в реальному житті.

Так, нещодавно Леся Нікітюк розсмішила підписників, опублікувавши в своїх Інстаграм-сторіз по-справжньому домашнє фото. Леся постала перед публікою з щільній, білій масці на обличчі. Впізнати телеведучу в такому вигляді дуже складно.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк

“А вранці я свіженька”, – з гумором підписала фото телеведуча.

Варто відзначити, що 33-річна Леся Нікітюк – холостячка. Дівчина ретельно приховує своє особисте життя і не любить розповідати подробиці на публіку. Відомо, що кілька років тому артистка планувала вийти заміж. Однак відносини у пари так і не склалися. Тоді Леся вирішила зайнятися собою і кар’єрою, а не будувати відносини.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!