Старіє завчасно: 34-річна Настя Каменських здивувала втомленим зовнішнім виглядом і глибокими зморшками

Настю Каменських вважають однією з найкрасивіших артисток в українському шоу-бізнесі. Однак дівчина зовсім не ідеальна.

Українська співачка Настя Каменських є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм співачки налічує понад 5 мільйонів підписників. І хоча на сцену артистка завжди виходить в епатажних нарядах, з яскравим макіяжем і зачіскою, в своєму блозі співачка показує себе справжню. Каменських регулярно знімає відео для своїх Інстаграм-сторіз, де постає перед шанувальниками без макіяжу, а іноді і не в зовсім охайному вигляді.

Так, нещодавно Каменських оприлюднила відео, в якому поскаржилася на погану ніч і поганий сон. При цьому Настя виглядала втомленою. Також важко не помітити вікові зміни шкіри обличчя артистки. Зморшки навколо очей і нерівний тон шкіри помітні неозброєним оком.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

До слова, раніше Настя Каменських в інтерв’ю Каті Осадчій розповіла, що є противником пластичних операцій і уколів краси. Артистка не виключає того, що буде користуватися подібними послугами, але набагато пізніше – в 40-50 років.

“Я виступаю проти будь-яких ін’єкцій і операцій. Мій косметолог трохи починає натякати і говорити про мімічні зморшки, каже, що мені вже пора це робити. Я: “Ні”. Вона: “Ну добре, я через півроку прийду до тебе з цим питанням. Я дуже хочу продовжити це, тому що мені потім буде 40, 50, 60 і ось тоді, можливо, я щось буду робити. А поки мені подобається . “, – сказала Каменських в інтерв’ю.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!