Ліза Арзамасова з сином виписалися з пологового будинку: уже струнка і неймовірно щаслива (Фото)

Відома російська актриса Ліза Арзамасова стала мамою 14 серпня. Однак в пологовому будинку вона провела ще 8 днів.

22 серпня 47-річний фігурист Ілля Авербух забрав з пологового будинку свою дружину Лізу Арзамасову з новонародженим сином. Молода мама з дитиною провели в лікарні більше тижня, хоча зі здоров’ям у обох було все в порядку. Справа в тому, що Ілля Авербух готував грандіозне шоу на честь 800-річчя Нижнього Новгорода, де він виступав разом зі своєю командою. Фігурист пообіцяв забрати з пологового будинку дружину з сином після повернення з відрядження.

22 серпня Ліза Арзамасова опублікувала зворушливі кадри з виписки з пологового будинку. Ілля Авербух приїхав забирати дружину разом зі своїм старшим сином Мартіном. Щасливий батько зустрічав дружину квітами. Арзамасова в легкому сірому платті виглядала дуже стрункою і світилася щастям.

“Чоловік повернувся з перемогою з Нижнього Новгорода! Тепер все разом – Додому! “, – підписала фото Ліза.

Нагадаємо, про роман молодої актриси Лізи Арзамасова і фігуриста Ілля Авербуха стало відомо влітку 2020 го, коли вони потрапили в об’єктив камер папараці, сидячи в ресторані. Між закоханими величезна різниця у віці – 22 роки. За плечима фігуриста один несформований шлюб і 17-річний син Мартін, який залишився жити з батьком після розлучення батьків. 17-річний Мартін і Ліза дуже добре ладнають. Арзамасова стала для хлопчика не мамою, а справжньою подругою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.