Оля Полякова виступила на “Олімпійському” в образі “курки”: “Стилістів пора міняти”

24 серпня на НСК "Олімпійському" пройшов грандіозний концерт на честь Дня Незалежності України.

На концерті виступило багато українських зірок. Більшість артистів співали свої хіти, але були і кавери. Так, Надя Дорофєєва заспівала українську пісню “Ой, там на горі”, а група “MOZGI” заспівали відразу 3 українські народні пісні: “Засвіт встали козаченьки”, “Ой, на горі, та й женці жнуть”, “Їхали козаки”.

Головна блондинка країни Оля Полякова виступила на НСК “Олімпійський” з піснею “Чарівна скрипка “, слова якої написав український поет Юрій Рибчинський.

Відео з виступу розмістила в своєму Інстаграм-блозі Полякова.

Співачка вийшла на сцену в образі птаха. Вона одягла сукню, яка була декорована пір’ям, а на голові у співачки був парик у вигляді пір’я.

“Як вам виступ в образі птаха? ” – поцікавилася артистка у шанувальників.

Про
Оля Полякова заспівала в образі птаха

Користувачі Мережі почали коментувати. Багатьом виступ Полякової сподобалося.

“Дуже красиво, до мурашок”, “Здорово !!!! Але дощ змусив понервнічать – Ви геройка !!!! Так шикарно співати і рухатися граціозно, коли скільки і мокро! “,” Це було чудово “, – пишуть коментатори.

Однак більшості глядачів виконання не сподобалося. Багато відзначили, що ця пісня не підходить артистці. Були й ті, хто розкритикував образ Полякової та назвав її не птахи, а куркою.

“Не сподобалося взагалі”, “Ця пісня не ваша”, “Голос шикарний. Душі в пісні не було. Чи не відчули її. Не ваша це “,” Стилістів пора поміняти. Що це за костюм курки? “, – пишуть коментатори.

 ""

 ""

Коментарі фоловерів

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.