“Пропадає хлопець!”: Сашу Еллерта після розставання з Мішиною не впізнали

Розставання нікому не йде на користь. Особливо якщо воно було болючим і неприємним.

Так сталося і з Олександром Еллертом, який в 2020 році боровся за серце холостячки Ксенії Мішиної. Так, йому вдалося перемогти в проекті, проте відносини міцними не вийшло. Судячи з усього. Навесні цього року шанувальники Ксюши і Саші, які так раділи тому, що пара склалася, почали помічати, що зоряні партнери перестали з’являтися один в одного в Інстаграм.

Природно, фоловерів задавали дуже багато питань з приводу того, де ж Саша (у Ксюши питали), або де ж Ксюша (писали Саші в детальних інструкцій і в коментарях). Пара відмовчувалася.

Приблизно через два тижні Олександр показав в Історії відео, як годує кохану ікрою. Тоді фанати на час заспокоїлися.

Але влітку пара заявила – вони вирішили розлучатися. Причину не назвали, хоча фанати були різні здогади.

Через невеликий проміжок часу шанувальники запідозрили, що новина про розставання Еллерт і Мішиной – схожа на умілий піар хід

Нещодавно Еллерт виклав фото, де він підстригся і схуд. У коментарях прихильники відзначили, що це у нього життя без Ксенії погана.

Хоча недавно людей, схожих на Ксенію і Олександра, бачили в одному з аеропортів. Вони нібито полетіли разом відпочивати. Пізніше Ксенія показувала рум-тур апартаментів, які їй дісталися для відпочинку. І уважні шанувальники розглянули, що там на зарядці стояв телефон Саші Еллерта (впізнали його за кольором чохла).

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Що ж зараз насправді відбувається між артистами? Не зрозуміло. Але тим цікавіше – адже у шанувальників багато питань і мало відповідей. А Ксюша і Саша поступово дають натяки на те, хто ж вони один одному насправді, і чи буде у 2022 році обіцяне весілля.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.