Настя Каменських похвалилася величезною гардеробною кімнатою: взуття та одягу більше, ніж в магазині

Настя Каменських - любителька стильного одягу і взуття. Для своїх речей співачка виділила цілу кімнату.

Настя Каменських одна з найвідоміших співачок українського шоу-бізнесу. Артистка дивує публіку не тільки своїми піснями, а й нарядами. Дівчина ніколи не з’являється в одному і тому ж вбранні двічі. Для такої кількості одягу і взуття Настя бачила цілу кімнату.

Нещодавно артистка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео, зняте в гардеробній кімнаті. У ролику можна розгледіти, що в кімнаті знаходиться 2 величезних стелажа з взуттям, а також величезна кількість одягу.

Настя Каменських показала гардеробну: скріншот Інстаграм-сторіз артистки
Настя Каменських показала гардеробну: скріншот Інстаграм-сторіз артистки

У відео Настя показала, як збирає валізи в поїздку.

До слова, будинок Насті Каменських і Потапа знаходиться в елітному котеджному селищі під Києвом. Вони живуть по сусідству зі знаменитої зоряною парою – Катею Осадчою і Юрою Горбуновим. Вони є не тільки сусідами, а друзями і кумами. Потап хрестив першого сина Осадчої і Горбунова Івана.

Будинок Потапа і Каменських
Будинок Потапа і Насті Каменських

На ділянці біля будинку знаходиться басейн і зелена галявина.

Інтер’єр житла виконаний в стилі сучасного мінімалізму – панорамні вікна, підлоги з натурального дерева, світлі стіни в сіро-білих тонах, багато зелені. Розкішні спальня і ванна регулярно з’являються на фотографіях знаменитого подружжя в Інстаграмі.

Будинок Потапа і Насті Каменських
Будинок Потапа і Насті Каменських

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.