“Не буває некрасивих жінок”: Віра Брежнєва розповіла, у чому секрет її привабливості

Співачка і телезірка Віра Брежнєва є однією з найкрасивіших вітчизняних зірок. З цим важко посперечатися.

Багато жінок навіть бояться представити себе поруч з нею, адже вона – богиня краси. Однак Віра Брежнєва в своїй останній публікації розповіла, що вона вважає – немає некрасивих жінок. І свою думку аргументувала.

Віра Брежнєва показала їх з Костянтином Меладзе диван

Жінка опублікувала знімок, зроблений вдома на дивані. Там екс-віагрянки позує в джинсах і білій сорочці. Її волосся акуратно зібране ззаду в пучок. З прикрас на ній надіті круглі золоті сережки середнього розміру, підвіска-чокер і три кільця. Очевидно, ці прикраси коштують чимало грошей і є подарунком від коханого Костянтина Меладзе.

Віра Брежнєва сидить на жовтому дивані, швидше за все, встановленому в вітальні кімнаті їх з Меладзе будинку.

“Для дівчат це як і раніше Зовнішній вигляд! Повторюся, так як вже говорила не раз і моя думка не змінилося. Не буває некрасивих жінок – бувають недоглянуті! Тільки тут важливий баланс. Ті, хто надмірно захоплюються доглядом за собою, деградують в інших областях. Але і забивати на себе, присвятивши всю себе чомусь іншому – теж перекіс “,

– пише екс-учасниця музичного колективу “Віа Гра “.

Брежнєва розповіла, що вона багато робить для того, щоб бути фізично здоровою. По-перше, вона піклується про те, щоб у неї був здоровий сон – намагається лягати спати до 11 вечора. Також співачка ретельно стежить за тим, щоб харчування було збалансованим. Третє – раз на рік я робить повний check-up організму: перевіряє хімічні показники, проходить необхідні обстеження.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.