Доросла копія мами, але вже з сивим волоссям: як зараз виглядає дочка Люби з “Інтернів”?

Світлана Пермякова - легенда, яку люблять. Вона виконала культову роль медсестри Люби в серіалі "Інтерни " і прокинулася знаменитою.

За той час, поки найпопулярніший медичний серіал вже не знімають, життя акторів значно змінилася. Люба, наприклад, стала мамою. І фанати дуже переживали – як жінка зможе перенести вагітність в такому пізньому віці, чи не буде конфліктів поколінь з підростаючим дитиною, і як батько дитини поставиться до її виховання (адже тато на багато років молодше мами!)?

Особисте життя Світлани Пермякової

Світлана Пермякова з серіалу "Інтерни" святкує день народження
Світлана Пермякова з серіалу “Інтерни” святкує день народження

Люба з “Інтернів ” має за плечима один невдалий шлюб – в 2008 році її чоловіком став Євген Бодров, арт-директор одного з московських клубів. Однак їхній шлюб був рекордно коротким – вже через місяць артистка заявила про розлучення.

Але Пермякова недовго сумувала – вже в 2012 році вона знову вийшла заміж, і щасливо живе донині.

Звуть її обранця Максим Скрябін, чоловік молодший за свою дружину і матір свою дитину на 19 років. У 2012 році Світлана Пермякова народила дочку Варвару, батьком якої є Максим Скрябін.

Як зараз виглядає дочка Світлани Пермякової?

У мережі показали, що дев’ятирічна дівчинка – повна копія мами. Зоряна мама навіть дозволила Варварі в такому ранньому віці пофарбувати волосся. Правда, фарбування пройшла не зовсім вдало – тепер здається, ніби у дитини сиве волосся. Втім, мама вважає – якщо Варварі подобається, то вона не буде забороняти або намагатися переконати.

Сама ж Світлана Пермякова ніби-то не старіє – виглядає молодо, свіжо, бадьоро, і на кожній фотографії посміхається.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.