“Виставила свій 45-й”: Анастасія Волочкова знову здивувала розміром ноги

Зірка російського балету Анастасія Волочкова дивує деякими своїми фотографіями. Вона зовсім не переживає вдалий чи ракурс вибрала.

Наприклад, одна з її обговорюваних частин тіла – це плечі. Балерину неісчісляемое кількість разів дорікали в тому, що вона занадто груба і широкоплеча, як для представника такого виду танцю. Як виявилося, “загрубіла ” танцівниця після перших і єдиних пологів у своєму житті. З тих пір її фігура вже не була такою ніжною, витонченою і витонченою.

Окремою темою є “робочі ” ноги Анастасії. На них груба шкіра, яка виникла після тривалих тренувань, і після того, як зажили мозолі. Також виникли проблеми з суглобами, та й розмір ноги у Волочкової, м’яко кажучи, не жіночний – по фото схоже, що 45-й. І це вона зовсім не приховує, зрідка виставляючи фотографії з не надто фотогенічного ракурсу.

Нещодавно Анастасія Волочкова сфотографувалася у власному саду. Там вона сіла на газон в білій блузці та білих штанях. На голові волосся балерини були акуратно зібрані і зав’язані ззаду.

У коментарях прихильники, як завжди, розкритикували знаменитість:

  • Наостанок, пора б протверезіти
  • Жесть, до чого ти докотилася
  • Досить ганьбитися, дочка все це дивиться і мама
  • 45, 45, баба .. зовсім … Заслужена артистка, жерсть
  • Вам треба з Бузової подружитися! Та теж вважає себе то великою співачкою-актрисою. Те дівчинкою-принцесою! Вам треба разом триматися
  • Мені здається вам потрібна допомога, терміново … ви хворі

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.