(Фото) Ірина Білик у вбранні в японському стилі зачарувала шанувальників

Шанувальники в інстаграм Ірині Білик запропонували їй відпочити в Вінниці, деякі звуть її поїхати з ними в Затоку в Україні.

Багато зірок коли приїжджають додому, переодягаються у вільний одяг і розслабляються. Адже весь час перебувати на увазі під пильним поглядом ЗМІ та їхніх шанувальників дуже непросто.

Не можна ні на хвилину вийти з ролі. Посмішка повинна завжди бути на обличчі, як начебто ви весь час говорите “Чіззз!”. Наряд повинен відповідати образу. Адже глядачі звикли бачити зірку без вад і в прекрасній формі.

Але коли представники шоу-бізнесу приїжджають додому і за ними ніхто не спостерігає і вони не знаходяться під пильним “оком” ЗМІ та їхніх шанувальників – вони стають інші: домашні!

Нещодавно Ірина Білик на своїй сторінці в інстаграм розмістила фотографію де вона постала перед шанувальниками у вбранні в японському стилі. Незвично красивий наряд і він Ірині Білик дуже йде.
Як написала Ірина Білик у своєму посту, вона ще в цьому році не відпочивала і не була у відпустці.

Тому Ірина Білик вирішила запитати через соціальні мережі у своїх шанувальникам, щоб вони підказали, де восени краще відпочити.

Як правило, цього літа топзірки шоу-бізнесу з України відпочивали в Мексиці, на Мальдівах і Кайманових островах. Деякі поїхали на теплі моря курортів Туреччини, Греції та Чорногорії.

Шанувальники в інстаграм Ірині Білик запропонували їй відпочити в Вінниці, деякі звуть її поїхати з ними в Затоку в Україні. А є й такі, що поспівчували, що вона досі ще не відпочивала цього літа.

А ви, що порадите Ірині Білик, де зірці відпочити?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.