Лілія Ребрик в прозорій вишиванці здивувала квітучим виглядом: “Їй точно 40?”

Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик показала свій образ на 1 вересня.

Відомої української актриси і телеведучої Лілії Ребрик – 40 років. Однак виглядає вона набагато молодше. Ця яскрава артистка доводить, що жінка може в будь-якому віці виглядати моложаво і підтягнуто. Вона активно займається спортом, танцями і може дозволити собі носити приталені сукні, і короткі спідниці.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик – одна з найкрасивіших і ефектних телеведучих України

Нещодавно телеведуча опублікувала в своєму Інстаграм-блозі свіже фото, яке викликало захват у її шанувальників. На знімку Лілія позувала в елегантній білій спідниці-олівець і напівпрозорої блузі-вишиванці.

Л
Лілія Ребрик

“Тут не буде постів про перший день осені, як і не було про останній день самі знаєте чого! Літо я, чесно, люблю більше, але і українська осінь теж нічого, останніми роками вона дуже тепла! “, – підписала фото Ребрик.

Користувачі Мережі тут же відреагували на фото Ребрик і почали писати компліменти в коментарях.

“Сама красуня, доньки Умняшка-красуні, доглянуті, обласкані, улюблені, завжди захоплююся і обожнююююю вашу сім’ю”, “Ви дуже красива і дуже красивий костюм! А діти школу вже закінчили! “,” Ліля – ти вогонь “,” Дуже гарний наряд “,” Боже, яка красуня! “, ” Мудра, розумна і красуня звичайно – Лілія Ребрик “, ” Як завжди, все зі смаком і бездоганно “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.