Ботфорти, коротка спідниця і топік: Леся Никитюк вривається в новий знімальний рік

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк знаменита не тільки своїми проектами, а й довгими ногами - вона одна з найвищих зірок в Україні.

Про свої достоїнства Леся знає, і неймовірно ними пишається. Тому в її Інстаграм-профілі нерідко можна побачити знімки, де Никитюк в короткій спідниці або коротких шортах. У перший осінній день телезірка позувала в костюмі – короткому чорному топі, короткій чорній спідниці, довгому піджаку чорного кольору з блакитними вставками і в чоботях. Довгі чоботи-ботфорти стилізовані під шкіру молочного кольору візуально витягають її ноги, а підбори додають зростання і без того високої панночці.

Леся Никитюк зазначила, що для неї почався новий знімальний рік. Це означає, що за участю цієї довгоногої красуні на Новому каналі (а може і на інших каналах) вже незабаром можна буде побачити кілька нових проектів.

Наприклад, цього літа знімали шоу “Хто зверху “, яке скоро вийде на Новому каналі. Також на осінь заплановано відразу кілька інших рейтингових шоу, про які телезірка поки замовчує – чекає офіційних анонсів по ТБ.

Нагадаємо, Леся Никитюк крім того, що є телеведучою, також в приватному порядку веде заходи і корпоративи. Звичайно, вона відкрито не оголошує свої гонорари на всю країну, однак з неофіційних відкритих джерел відомо, що її заробітна плата становить від п’яти тисяч євро за один проведений корпоратив.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.