Чому Лідія Таран не змогла привести Андрія Доманського в ЗАГС: навіть смачні страви не допомогли

Лідія Таран докладала максимум зусиль, щоб в Андрія Доманського була казкове життя. Вона готувала йому смачні страви та завжди догоджала йому.

Чому чоловіки йдуть від красивих жінок? Але це питання немає однозначної відповіді. Але як правило просто з’являється нова, можливо більш молода жінка або почуття остигають. Так буває.

Як колись зізнався Андрій Доманський – його перша дружина Юлія була ідеальною жінкою і він її дуже любив і хотів, щоб вона перебувала завжди поруч. Хоча треба віддати належне Андрій не був і до цього обділений увагою інших дівчат.
Прожили у шлюбі Андрій і Юлія 10 років.

Але потім Андрій захопився іншою – телеведучої Лідією Таран.
Знайомство їх відбулося на вечірці. Але як зізнався Андрій Доманський, Лідія Таран йому подобалася і до цього. І хоча в цей час у Андрія Доманського народилася дочка, ця подія все одно не утримало його від першої дружини і він пішов до Лідії Таран.

Та й сама Лідія Таран наполягала на розлученні його з Юлею. Заради Лідії Таран Андрій Доманський пішов від першої дружини і став жити з Лідією в цивільному шлюбі. Лідія Таран докладала максимум зусиль, щоб у Андрія Доманського була казкова життя. Вона готувала йому смачні страви і завжди догоджала йому.

Потім у них народилася дочка. Однак ні смачні страви, ні народження дочки не змогли посприяти, щоб Андрій Доманський зареєстрував свій шлюб з Лідією Таран в РАГСі. Вони продовжували жити разом, подорожували, Андрій навіть познайомив Лідію з його сином. Однак на подив оточуючих їх гаржданскій шлюб розпався.

Просто у Андрія Доманського з’явилася нова любов – режисер проекту “Мій зможе “. Але найцікавіше, що Андрій Доманський пішов від Лідії Таран коли їх дочки з Лідії Таран було рівно стільки років, як і його синові від першої дружини, коли він пішов від них.

spot_img

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.