Наталя Могилевська похвалилася результатом схуднення: “Просто красуня”

Наталя Могилевська протягом останніх кілька місяців активно худла.

Наталя Могилевська з тих жінок, які постійно то худнуть, то знову поправляються. Останні кілька років артистка не могла похвалитися ідеальною фігурою, проте вона вирішила це виправити.

Наталя Могилевська на піку своєї ваги
Наталя Могилевська на піку своєї ваги

Уже кілька місяців Наталя активно худне. Для цього співачка звернулася до спеціалізованих дієтологів, які спираючись на результати аналізів співачки, склали їй індивідуальний план харчування.

Не так давно співачка скаржилася своїм шанувальникам на те, що їй дуже важко дотримуватися харчування, яке приписав їй доктор. Наталі заборонили навіть їсти фрукти і ягоди.

Втім, ці жертви були даремно. 8 вересня Наталя Могилевська у своєму Інстаграм-блозі опублікувала серію знімків в відвертій сукні і похвалилася тонкою талією.

Наталя Могилевська після схуднення
Наталя Могилевська після схуднення
Наталя Могилевська після схуднення
Наталя Могилевська після схуднення
Наталя Могилевська після схуднення
Наталя Могилевська після схуднення

“Ну що, схудла?”, – запитала артистка у шанувальників.

Користувачі Мережі тут же почали відповідати в коментарях і відзначили, що артистка має чудовий вигляд.

“Ви дуже красива! Обожнюю Вашу музику і Вас – богиню”, “Наталочка, ви з кожним днем все красивіше і красивіше, будьте здорові і щасливі, люблю вас”, “красуня, що вибирати? Схудла-ні схудла, хіба це головне …?, “Ви просто красуня”, “- пишуть коментатори.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.