“Це дитина Дана і Тіни”: Дан Балан з дитиною на руках підігрів чутки про союз з Кароль

Плітки і чутки про те, що Дан Балан складається у відносинах з Тіною Кароль, вже трохи вщухли. Але співак вирішив їх підігріти.

Він виклав фотографію з маленькою дитиною на руках. Судячи з фото, це дівчинка, адже на голові маленькі хвостики заплетене рожевими резиночками. А поруч притулилася Людмила Балан, якій дитина на руках у Дана напевно не сторонній.

Дан Балан засвітив дочку від Тіни Кароль

У коментарях на офіційній сторінці фан-клубу “Дантіні ” тут же з’явилося безліч думок про те, чий це може бути дитина.

Ось найбільш популярні версії:

  • Я не одна представила що це дитина Дана і Ти
  • Про Боженька! Яке щастя, Даник, такі, добрі очі, можуть бути, у самого доброго, люблячого, дітей, сім’ю людини! Які ви всі, красиві
  • може це навіть племінниця … у Сандри — сестри Дана — двоє дітей ..
  • Оооуууу, який він милий, боже
  • А кого Дан тримає щось? Свою дитину або …?

Нагадаємо, Тіна Кароль та Дан Балан давно є центром обговорення. Публіка активно намагалася їх звести ще з дев’ятого сезону шоу “Голос країни “, коли між ними з’явилися тільки перші промені симпатії. Однак спроби виявилися марними – вони так і не оголосили про те, що зустрічаються. Хоча фанати, які стежили за кумирами, стверджують – вони деякий час навіть жили разом, тому, можливо, просто приховували роман.

На даний момент фотографія Дана Балана з дитиною породила дуже багато обговорень. Однак припустити, що це дитина, яку народила Тіна Кароль – складно. Адже їй би не вдалося виносити і народити, приховавши від фанатів свій живіт. Адже вона на увазі кожен день.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.