(Фото) Як виглядає 63 річна мама Потапа: чарівна блондинка

Людмилі Анатолівні - мами Потапа - 63 роки та виглядає вона чудово. У неї відмінна фігура і виглядає Людмила Анатоліївна на 15 років молодша за свій вік.

Всіх шанувальників Потапа і Насті Каменських завжди цікавило як виглядають їхні родичі, особливо мами.

Нещодавно Потап і Настя Каменських чудово провели час в Хорватії. Вони були там в романтичну подорож і найголовніше не одні. Потап і Настя взяли з собою найближчих для них людей. Це подружка Аня і дві мами: Лідія Петрівна і Людмила Анатоліївна.

Звичайно Настя Каменських частенько розміщує фотографії мами на своїй сторінці в інстаграм, ось фото свекрухи там немає. Настя Каменських розповіла, що вона виросла в родині, де теплі відносини між батьками та дітьми. Тому Настя побажала, щоб все цінували своїх батьків. І найголовніше любили та оберігали один одного.

На фотографії видно Настю Каменських, Потапа і їх мами. Людмилі Анатолівні – мами Потапа – 63 роки та виглядає вона чудово. У неї відмінна фігура і виглядає Людмила Анатоліївна на 15 років молодша за свій вік. Прогулянка по вулицях Коміжа, Хорватія їй сподобалася. Вона одягла білий джинсовий комбінезон, майку, кеди і яскраву акцентну жовту сумочку.

Настя і Потап з мамами

Побачивши цю фотографію в соціальних мережах, шанувальники Насті Каменських і Потапа прийшли в захват. Вони написали, що обидві мами виглядають прекрасно – просто чудо. Вони обидві дуже молодо виглядають. Також шанувальники подякували Настю Каменських, що вона радує їх таким фотографіями про свою сім’ю і сім’ї Потапа.
А як вам виглядають обидві мами?

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.