(Відео) Незвичайні композиції Лізи Галкіної в домашньому театрі

Ким Ліза стане, ніхто не знає, але відразу видно, що у дівчинки відмінні організаторські здібності та вона вміє керувати людьми.

Як проводять вихідні дні люди зі своїми дітьми? По різному. Одні йдуть в парк або їдуть на берег річки. Залежно від фінансового становища, деякі можуть собі дозволити відпочити на морі, полетівши туди літаком буквально на пару днів.

Інші відпочивають на городі або на присадибній ділянці з дітьми, привчаючи їх корисної праці та поєднуючи чисте повітря і користь від фізичного навантаження.

А деякі просто влаштовують вдома імпровізовані театри. Вони придумують різні сценарії та втілюють їх у життя зі своїми дітьми. Благо у вихідні дні є час і можна приділити увагу дітям і самому розслабитися. У кого – як.

Нещодавно Максим Галкін розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому він показав домашній театр зі своїми дітьми.

Ліза Галкіна

З ранку поснідали, зробили зарядку і потрібно зайнятися чимось цікавим і корисним. До того ж хочеться, щоб це щось допомагало в розвитку дітей.

На цей раз вони придумали влаштувати домашній театр. Закоперник, як завжди, його чарівна донька Ліза.
Вона і керівник в групі та учасник. Подивіться як вона вчить свого брата Гаррі як потрібно грати та що потрібно говорити в різних випадках. Природжений керівник.

Ким вона стане, ніхто не знає, але відразу видно, що у дівчинки відмінні організаторські здібності та вона вміє керувати людьми.
І саме головне робить це вона безпосередньо як дитина і правильно!

А як вам домашній театр за участю Лізи Галкіної – сподобався?

Правда цікаво і незвично?

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.