(Відео) Дмитро Комаров на екзотичному пакистанському весіллі

Так нещодавно Дмитро Комаров побував в Пакистані. Особливо йому було жарко в пустелі Тар. Там живуть 12 мільйонів осіб.

Дмитро Комаров завжди радує глядачів і своїх шанувальників цікавими фотографіями та відео його поїздок в усі точки світу.

У ці місця навряд чи потраплять наші туристи, тому, що іноді це небезпечно, а іноді далеко і про них ніхто не знає і навіть не здогадується. Дмитро Комаров завжди показує нам якийсь різносторонній і незвичайний, а іноді можна пояснити з логічної точки зору може бути наша планета.

Так нещодавно Дмитро Комаров побував в Пакистані. Особливо йому було жарко в пустелі Тар. Там живуть 12 мільйонів осіб. Як вони там живуть, чим займаються і чому їх не тягне переїхати в довколишні міста? Там свій світ і він відрізняється від міської суєти і його менталітету.

Люди живуть в пустелі як жили багато століть їх предки і живуть вони по тім же традиціям.
Вони своєрідно веселяться, одружуються і це їх земля – фантастична пустеля і неймовірна природа.

З Дмитром Комаровим ми відкриваємо для себе новий світ, який до цього не знали.
Там, в пакистанській пустелі Дмитро Комаров побував на місцевому весіллі. Він побачив як наречений під пакистанським сонцем виконує два дні ритуали перш ніж зіграти весілля.

Дмитро Комаров дізнався, що наречений тільки сьогодні побачить перший раз в житті свою наречену і майбутню дружину. Для нього його суджену вибрали його батьки. Правильно це чи ні, але так робили всі їхні предки. Наречений гордий тим, що у нього такі гарні туфлі. Але в цій пустелі йому жарко в них. І коли з’явилася хвилинка вільна він у затінку зняв туфлі та вирішив трохи відпочити.

Дмитро Комаров показав, також чим його пригощали на весіллі і яке і найголовніше з кого йому готували незвичайне блюдо.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.