“Як ці ноги в кадр помістилися”: Ксенія Мішина опублікувала фото з відпочинку на яхті

Ксенія Мішина - українська актриса і модель. Її візуальним параметрами можна тільки позаздрити - тонка талія і довгі ноги зводять з розуму.

Нещодавно вона опублікувала фото, зроблене на яхті під час відпустки. Там Ксенія лежить на сітці прямо над водою. На ній надітий злитий чорний купальник, який соковито обтягує її талію, і надає жіночності.

“Закриваємо сезон! Прекрасне літо, спасибі тобі, не прощаємось”, – написала екс-учасниця шоу “Холостячка” на телеканалі 1 + 1.

Цікаво, що Ксенія була так задоволена, що від щастя вона буквально закрила очі. Шанувальники зробили безліч коментарів актрисі, яка знімається в серіалах українського виробництва.

Ось що Ксенії Мішиной пишуть в коментарях до публікації:

  • Одна з найталановитіших актрис на даний момент !!!
  • Дивлюся зараз “Клятва лікаря “, причому другий разів.У веліколепни.Я вам бажаю щастя
  • Просто божественна богиня
  • Ві так класно граєте роль у фільми “Клятва лікаря “, вам іде роль лікаря

Нагадаємо, що в 2021 році стало відомо, що Ксенія Мішина розлучилася зі своїм коханим Олександром Еллерт. Причина не повідомляється. В інтерв’ю “Люкс ФМ ” шоумен Олександр Еллерт зізнався, що підписаний в Ксенію в соцмережах і лайкають її фотографії. Крім цього, Олександр постійно купує своїй екс-коханій квіти.

Їх також бачили разом в аеропорту вже після того, як пара офіційно нібито розлучилася. Тому прихильники мають нав’язливі думки про те, що їх обманюють, і насправді Еллерт і Мішина разом. Одна з можливих причина такої заяви на публіку – бажання пропіаритися.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.