Переможниця “Танців з зірками” Санта Дімопулос показала красуню-дочку

Санта Дімопулос - зірка всеукраїнського рівня. Її дебют був ще в ті роки, коли вона співала в популярній групі "Віа Гра ".

Однак пізніше артистка покинула творчий колектив Костянтина Меладзе і вирушила у вільне плавання. В кінці осені 2020 року Санта дала про себе знати тим, що завоювала перемогу на конкурсі “Танці з зірками ” телеканалу 1 + 1.

Пафосна перемога супроводжувалася не менше пафосним скандалом – прямо в прямому ефірі фіналу танцювального шоу Дімопулос (не порадившись з партнером) віддала свій кубок суперниці, яка отримала “срібло ” – Юлії Санін. Юлія кубок не прийняла, оскільки не вважала це своєю перемогою.

Після цього шоу і вчинку про Санте почали говорити більше. Її красива і публічне життя, безсумнівно, приваблює шанувальників.

Наприклад, днями зірка показала свою доньку, у якої був День народження.

“Моя Всесвіт, нескінченна любов, моє серце, з днем народження. Ти наповнюєш все навколо світлом і щастям! Я і не мріяла про таку дівчинці як ти. Вже зі стрижнем, харизмою, божевільною енергетикою і мудрими, бездонними очима, які ти по дорослому не відводиш від інших. Я завжди думала, що сила духу і особистості – це придбане, але пізнавши тебе, розумію, що у тебе це вроджене.

Нехай ангели бережуть тебе, а ми з татом завжди поруч “, – написала Санта Дімопулос і показала зворушливі фотографії своєї дочки.

Шанувальники в коментарях відзначили, що малятко ще хоч і маленька, але вже дуже зрозуміло – вона буде такою ж стрункою і привабливою, як і її популярна на всю країну мама.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.