Дружина Григорія Решетника натякнула на швидке поповнення в родині: вже вибирає коляску для дівчинки

Григорій Решетник та його дружина Христина не приховують, що мріють стати батьками дівчинки.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник – офіційно багатодітний батько. У ведучого “Холостяка ” вже троє синів. Останній малюк народився в кінці минулого року, тобто йому ще немає й року. Багато шанувальників до останнього чекали, що у Решетніков нарешті з’явиться дівчинка, але тепер у них є цілих три богатирі – Ваня, Діма і найменший Олександр.

Григорій Решетник з синами
Григорій Решетник з синами Іваном, Дімою і Сашею

Саме подружжя не приховують, мріють про дівчинку. Більш того, вони час від часу натякають на те, що планують обзавестися ще однією дитиною.

Нещодавно Крістіна Решетник зробила неоднозначну публікацію в своєму Інстаграм-блозі. Так, дружина Григорія Решетника опублікувала яскраву дитячу коляску, призначену явно для дівчинки.

Скріншот Інстграм-сторіз Христини Решетник

“Правда вона прекрасна?”, – запитала у підписників Христина.

Така публікація викликає багато питань і наштовхує на думку, що Григорій і Христина зовсім скоро стануть батьками дівчинки.

Нагадаємо, Григорій Решетник – український телеведучий, актор, режисер, диктор, шоумен, громадський діяч. Крім того, він є зразковим сім’янином. Одружився Григорій в 2010 році на дівчині на ім’я Христина, яка молодша за за нього на 6 років.

Григорій Решетник та Христина
Григорій Решетник з дружиною Христиною

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.