Святослав Вакарчук вразив публіку сталевими кубиками преса і розпалив прихильниць: “Ось це форма!”

46-річний соліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук показав, як займається йогою без футболки.

Святослав Вакарчук дуже стримано поводиться на публіці і в своєму Інстаграм-блозі публікує завжди скромні фото. Артист багато років займається йогою і неодноразово ділився в соціальних мережах знімками зі своїх тренувань. Однак Святослав ніколи не хвалився результатами своєї роботи над тілом.

15 вересня Святослав Вакарчук опублікував в своєму Інстаграм-блозі фото, яке по-справжньому здивувало його шанувальників. На знімку музикант зображений з голим торсом, під час занять йогою.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

“Йога ніколи не дається легко, але завжди нагороджує”, – підписав фото музикант.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і захопилися хорошою фізичною формою музиканта в коментарях.

“Ось це форма! Браво! “,” Вмерти, які кубики на пресі “,” Молодець. Ось це приклад для багатьох “,” В вас прекрасно все “,” Ммм, Святослав, ви в чудовій формі “, ” Форма – бомба “, – коментують шанувальники.

Нагадаємо, в серпні цього року стало відомо, що 46-річний Святослав Вакарчук став батьком в перший раз. У артиста народився хлопчик, якого назвали Іваном. Бо хто матір дитини і коли точно народився малюк – невідомо. Сам артист не дає ніяких коментарів. До слова, в червні цього року Святослав Вакарчук оголосив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьова, з якою прожив у шлюбі 20 років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.