Як 12-річна дівчинка: в Мережу злили відео зі схудлую Тіною Кароль

Публіка звикла бачити Тіну Кароль в елегантних сукнях, з професійним макіяжем і зачіскою. Однак в звичайному житті вона виглядає інакше.

Тіну Кароль – одна з найкрасивіших і ефектних співачок на українській естраді. Артистка тричі отримувала звання найкрасивішої жінки України за версією журналу VIVA. На сцені артистка завжди блищить в розкішному вбранні, з професійним макіяжем і зачіскою. Втім, в звичайному житті Тіна вважає за краще зручний одяг, кросівки і повну відсутність макіяжу.

Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика
Тіна Кароль

Нещодавно в одному з фан-акаунтів Тіни Кароль з’явилося відео артистки зі звичайного життя. Тіну зняли на фабриці, де виробляються шкарпетки і панчохи під брендом Кароль. Артистка була одягнена в фіолетові лосини, мішкуватий кофту і кросівки. Волосся артистки були розпущене, а на її обличчі не було макіяжу.

Тіна Кароль в звичайному житті
Тіна Кароль в звичайному житті

Варто зазначити, що в такому одязі Тіна здається дуже маленькою і тендітною дівчиною. Важко повірити, що їй 36 років.

Варто відзначити, що панчохи – це не єдине, що випускається під брендом Тіни Кароль. Артистка стала обличчям багатьох великих компаній, таких як Garnier, Huawei, “Укрзолото “. А недавно Кароль спільно з популярним українським брендом Kachorovska випустила власну колекцію туфель і сумочок.

Як зізнається сама артистка, така велика кількість колаборацій у неї з’явилося під час пандемії. Співачка не могла заробляти на концертах, тому вона вибрала інший спосіб заробітку.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.