Галкін і Пугачова влаштували дітям незабутній день народження: грандіозна вечірка і багато гостей

18 вересня діти Максима Галкіна і Алли Пугачової двійнята Ліза і Гаррі відсвяткували 8-й день народження.

З самого ранку в замку Максима Галкіна і Алли Пугачової було веселощі. 8-річні двійнята в свій день народження вирішили привітати своїх батьків. Ліза і Гаррі подарували зоряним батькам картини, які вони зробили самі. Папі – з різнобарвною рибкою, а мамі – з квіточками.

Також Ліза і Гаррі приготували вірш.

Максим Галкін і Алла Пугачова теж не залишили іменинників без подарунків. Вони влаштували грандіозну вечірку-сюрприз для своїх дітей. Вечірка була організована в стилі “Зоряних воєн”. Привітати Лізу і Гаррі прийшли близькі родичі і друзі зоряного сімейства, а також однокласники іменинників і їх друзі.

Відео зі свята поділився Максим Галкін в своєму Instagram і показав, як аніматори в костюмах Дарта Вейдера, Люка Скайуокера і принцеси Леї розважали дітей.

Варто відзначити, що Ліза і Гаррі були одягнені, як справжні принц і принцеса. Гаррі відзначився в повністю білому костюмі з жакетом і сорочкою, а його сестра – в пишній сукні з рукавами-ліхтариками і золотим поясом.

Користувачі Мережі тут же відреагували на відео зі святкування, яке оприлюднив Максим Галкін.

“Яке прекрасне свято !!!! Як все продумано і зі смаком!”, “Ух ти, стиль зоряних воєн круто!”, “Ціле весілля для восьмілеток”, “Ростуть такі красиві, талановиті, виховані, просто розумничка”, “Прекрасне свято, з душею. Ви мене дивуєте кожного разу “, – пишуть коментатори.

Більше про зіркових двійнята дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!