Британець, режисер і продюсер: як виглядають всі чоловіки ревізорші Ольги Фреймут

Українська телеведуча Ольга Фреймут має досить бурхливе особисте життя.

Українська телеведуча Ольга Фреймут відома публіці, як головний ревізор країни і знавець етикету і хороших манер. Її навіть можна назвати залізної леді. Ольга завжди “тримає марку” і знає, як себе повести навіть в самій безглуздій ситуації.

Телеведуча рідко говорить про своє особисте життя, хоча їй є, що розповісти. У Фреймут були далеко не одні серйозні стосунки з чоловіками.

Першим чоловіком Ольги Фреймут став Ніл Мітчелл, який був старший за неї на двадцять років. Вони познайомилася в Британії, коли Ольга навчалася в Міському університеті Лондона. Їхні стосунки розвивалися дуже стрімко – закохані незабаром стали жити разом, героїня статті завагітніла і вони побралися. Однак сімейне життя не задалася. Будучи вагітною Фреймут буквально втекла з Лондона до рідного Києва.

Н
Нілл Мітчелл, Ольга Фреймут та їх дочка Злата

Зі своїм другим чоловіком Ольга познайомилася, будучи вагітною від британця. Її обранцем став режисер Олександр Ракоїд, з яким вона познайомилася, працюючи на “5 каналі”. Чоловіка не збентежив той факт, що Ольга вагітна від іншого. Незабаром вони обвінчалися і стали жити великою родиною. Однак прожили вони зовсім не довго – всього 2 роки.

Про
Ольга Фреймут та Олександр Ракоїд

У наступні роки про романах Ольги Фреймут ходили численні чутки і тільки в 2017 році вона вперше вийшла заміж. Обранцем телеведучої став генеральний директор “Нового каналу” і продюсер Володимир Локотко. Вони одружилися таємно і не влаштовували пишного торжества. У шлюбі з Володимиром Ольга народила погодок: сина Валерія і дочка Євдокію.

Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко
Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко

Схожі статті

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.