Зірка “Величного століття” показала обличчя після пластики

Після закінчення зйомок серіалу "Величне століття" головна актриса Мер'єм Узерлі почала активно займатися своєю зовнішність. Нещодавно вона показала нове фото після пластики.

Життя акторки не можна назвати ідеальним. Вона перебувала у серйозних відносинах, але її улюблений молодий чоловік кинув її на четвертому місяці вагітності. Зараз Мер’єм сама виховує п’ятирічну дочку, а її батько абсолютно не підтримує зв’язку ні з дівчинкою, ні з її мамою. Фінансово чоловік теж ніяк не допомагає родині.

Після всіх цих подій Мер’єм Узерлі пережила нервовий зрив і навіть відмовлялася від зйомок у “Величному столітті”. Але пройшовши курс психологічної підтримки, знову приступила до роботи в картині.

Актриса в сериале "Великолепный век"
Актриса в серіалі “Величне століття”

Після фіналу історії про султана Сулеймана і Хюррем, Мер’єм почала активно експериментувати зі своєю зовнішністю. Спочатку вона змінила свій стиль в одязі на більш жіночний і ділової. А потім і зовсім стала частим клієнтом пластичних хірургів і косметологічних салонів. Фанати актриси тільки й встигали рахувати кількість змін на її обличчі.

Шанувальники відзначили, що Мер’єм значно змінилася: вона підтягла повіки, зробила ринопластику, пластику носогубної складки, “надула” вилиці, збільшила губи, зробила татуаж брів.

Мерьем Узерли до и после пластики
Мер’єм Узерлі до і після пластики

Вона навіть змінила свій знаменитий рудий колір волосся, і відтепер стала справжньою білявкою. А після навіть спробувала себе у темному відтінку.

Актриса с темным цветом волос
Актриса з темним кольором волосся

Шанувальники “Роксолани” розділилися на два табори — одні вважають, що актриса дійсно посвіжіла і стала виглядати молодше. Інші ж дотримуються старого-доброго правила “раніше було краще” і критикують такий вибір Мер’єм.

Сама актриса зміни своєї зовнішності не коментує, тому шанувальникам залишається тільки здогадуватися, що стало причиною зміни зовнішнього вигляду актриси: пластика або хороший макіяж.

Мерьем Узерли до и после пластики
Мер’єм Узерлі до і після пластики

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.