Поки Осадча на роботі: Юрій Горбунов показав, як проводить час з сином

Не так давно відомий актор і шоумен Юрій Горбунов став батьком вдруге.

Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти “. А вже в 2017 році Катя народила від Юрія сина і вони офіційно оформили свої стосунки.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

А зовсім недавно, 19 серпня, Катя Осадча подарувала Горбунову ще одного сина. Хлопчика назвали Данилом. Юрій не приховує, діти – це найголовніше, що є в його житті і він намагається приділяти їм максимум свого часу.

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Горбунов показав, як проводить час зі своїм 4-річним сином Іваном. На знімку хлопчик сидить за столом і розфарбовує розмальовками, а батько йому допомагає.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Юрій – дуже хороший батько.

“Дуже мило “, “Щастя вашій родині і любові “, “Як же важливо для дітей увагу батьків “, – пишуть коментатори.

До слова, Катя Осадча, яка нещодавно стала мамою втретє, в декретну відпустку не пішла. Вже через 5 днів після народження дитини Катя вийшла на роботу і знімалася для програми “Світське життя”.

За словами Горбунова, поки вони з Катею на роботі за дітьми доглядають 2 няні. Одна няня для 4-річного Івана та друга – для новонародженого Данила.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.