Як виглядають дружина, дорослі діти і внуки лікаря Євгена Комаровського (Фото)

Євген Комаровський - найвідоміший педіатр країни, який ділиться порадами з молодими батьками і розповідає про найважливіші аспекти виховання та здоров'я дітей.

Хоч Євген Комаровський особистість медійна, про свою сім’ю він не звик розповідати.

Однак нещодавно він дав невелике інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”, в якому розповів про непростий життєвий шлях і заговорив про свою сім’ю.

Євген Комаровський в шлюбі вже 40 років. Його дружина – Катерина Комаровська все життя пропрацювала дитячим офтальмологом, а зараз вона знаходиться на пенсії.

Ж
Дружина доктора Комаровського

“Одружився молодим і дурним після четвертого курсу. До сих пір не перестаю дивуватися, як це мені так з першого разу пощастило “, – розповідає про свій шлюб Комаровський.

У шлюбі у Катерини і Євгена народилося двоє синів – Дмитро (1982) і Андрій (1988).

Старший син Комаровського займається програмуванням, а молодший – фармацевтикою.

Доктор Комаровський з синами

Комаровський зізнається, робив все, щоб його сини не пішли в медицину.

“Медицина – це кров, бруд, сльози, зловтіха. Це коли у тебе вмирає дитина, а всі твої колеги радіють: ” О! У Комаровського дитина померла “. Тому я зробив все, щоб мої сини не стали лікарями. У нас всіх медиків – одна невістка, яка ветеринар за освітою “, – розповів лікар.

Євген Комаровський вже тричі дідусь. У нього двоє онуків і одна внучка. Лікар-педіатр дуже часто показує онуків в своєму Інстаграм-блозі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.