Чи не плаття, а пляжний наряд: Тіна Кароль в неоднозначному вигляді станцювала на камеру

Тіна Кароль в чорному, відвертій сукні зі множинами розрізами станцювала під свою ж пісню.

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших співачок України. Вона радує публіку своєю творчістю 16 років. В цьому році Тіна Кароль повністю змінила напрямки своєї музики і образу в цілому. Якщо раніше Тіна була романтичною, ніжною та жіночною, то зараз вона змінила образ і стала жорсткою, норовливою, яка знає собі ціну співачкою. Змінився не тільки репертуар, а й вбрання, в яких Тіна виступає.

Нова фотосесія Тіни Кароль
Тіна Кароль змінила не тільки репертуар, а й образ

Так, нещодавно артистка записала танець під свою пісню “Коханці” і здивувала публіку дуже сміливим вбранням.

На відео артистка була одягнена в чорну відверту сукню з величезним вирізом на нозі і в області живота. Її волосся було красиво укладені і був зроблений яскравий макіяж з акцентом на губах.

 

Наряд Тіни неоднозначний, але варто відзначити, що вона в ньому виглядає розкішно.
Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль вперше за довгий час показала спільне фото зі своєю мамою. Артистка раніше визнавалася в інтерв’ю, що вона практично не спілкується зі своїми рідними, адже у них різний світогляд. Бачиться Тіна зі своїми батьками тільки на Різдво, Великдень і мамин день народження.

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд, але традиції треба берегти. Для нас традиції – це Різдво, Великдень і мамин день народження. “, – розповіла Кароль в одному з випусків програми” Зірковий шлях “.

Т
Тіна Кароль з мамою Світланою

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!